Wat neemt mijn hond waar?

Vreemd gedrag

Iedereen met een hond herkent het gedrag dat je hond soms wezenloos aan het staren is en/of zich verstopt. Mijn hond gaat dan tegen me aan staan of kruipt onder het bureau. Andere honden gaan blaffen, janken en kunnen als ze extreem angstig zijn zelfs gaan bijten.

German Pincher 

Honden ruiken 10.000 x beter

Het is een misverstand dat het te maken zou hebben met een 6e zintuig, het is bekend dat honden veel beter kunnen horen en vooral ruiken dan mensen, wel 10.00x meer. Denk aan het opsporen van drugs of het vinden van stoffelijke overschotten onder water. Ook voelen ze aardbevingen aankomen of epileptische aanvallen bij hun baasje. Ze kunnen zelf ruiken of een persoon ziek is. Honden leven in het “nu” dus zijn veel alerter op dingen die wij mensen niet eens opvallen.

Zien honden geesten?

Er zijn nog genoeg mensen die denken dat honden geesten kunnen waarnemen. Maar zijn het wel geesten?, of zijn het energieën. Energieën van buitenaards intelligentie. Als een hond een storing in een stroom kabel kan ruiken waarom dan niet een ver geavanceerd apparaat of object die wij mensen niet kunnen waarnemen.

Aliens houden ons overal in de gaten

Vroeger werd ons op de Zondagschool geleerd dat God van ieder mens persoonlijk afwist… Wat nu als het niet God is maar een buitenaards intelligentie. Buitenaards intelligentie of beter gezegd; onze scheppers zijn overal om ons heen. Wij worden namelijk meer in de gaten gehouden dan vele beseffen. Hun bestaan is realiteit maar vele nemen dat nog niet waar. Ze blijven onzichtbaar voor onze menselijke zintuigen en meetinstrumenten maar vragen ieder individu om zichzelf af te vragen of ze gezien willen worden. Daarmee verhogen we onze bewustzijnstrilling waarmee we de kans op contact vergroten.5 Honden die iets zien wat hun baasje niet ziet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *