Vroegere buitenaardsen

Door de eeuwen heen zijn veel gegevens van de mensheid door wetenschappers bijgehouden. Vragen over waar we vandaan komen en waarom we hier zijn, hebben veel mensen maar ook historici en mystici verbijsterd. Omdat er gegevens over de mensheid zijn bijgehouden kunnen we nu de oude oorsprong van de mensheid verkennen en nieuwe waarheden ontsluieren die uit de geschiedenis openbaar komen.

Veel religies hebben verhalen over machines die van de hemel afdalen

Het christendom is niet de enige religie die buitenaardse bezoekers afbeeld. In feite heeft bijna elke grote religie in de wereld een soortgelijk verhaal. Waarom het zinvol is: het verhaal is hetzelfde, maar de namen zijn altijd anders: een godheid daalt neer uit de hemel, communiceert met de cultuur en verdwijnt met de belofte om terug te keren in de verre toekomst. Bijvoorbeeld, in oude Indische Sanskriet geschriften die meer dan 5000 jaar oud zijn, zijn er verschillende voorbeelden die Vimānas beschrijven, of mythische vliegmachines, die meer dan 100 voet breed zijn en bewegen als moderne vliegtuigen. De Bhagavata Purana stelt dat koning Rama een metalen ruimtevaartuig bestuurde dat zich als een vlinder bewoog en op twee plaatsen tegelijk leek te zijn, en dat een lichtstraal kon projecteren die alles verteerde wat hij aanraakte. Ancient Alien theoretici geloven dat dit een duidelijke beschrijving is van een buitenaards ruimtevaartuig.


De Geo-glyphs van Nazca zijn gemaakt om buitenaardsen aan te trekken

De Nazca-lijnen zijn gemaakt om buitenaardsen aan te trekken. De Nazca woestijn in Peru is de thuisbasis van een dor plateau dat zich uitstrekt over meer dan 50 mijl, en het is bedekt met talloze geometrische patronen en figuren bekend als de Nazca-lijnen. De patronen bevatten duidelijke afbeeldingen van vissen, apen, spinnen en zelfs mensachtigen – die allemaal alleen vanuit de lucht zichtbaar zijn. De vormen bevatten ook tientallen lange, rechte lijnen. Deze ontwerpen zijn duidelijk door de mens gemaakt en zijn alleen herkenbaar van hoog boven in de lucht, met de meeste kans dat buitenaardse wezens dit opmerkten.


De bijbel verwijst naar buitenaardse bezoeken

In het boek Ezechiël staat dat de aarde werd bezocht door “met vier gezichten gevleugelde wezens in de gelijkenis van mannen, die op een glimmend apparaat met wielen reisden.” Oude culturen hebben deze geavanceerde technologie mogelijk geïnterpreteerd als de kracht van de goden. In het Oude Testament zijn er verschillende verhalen over God of zijn engelen die de aarde bezoeken. Elk van deze bezoeken gaat gepaard met rookwolken en onnatuurlijke geluiden, en soms worden zelfs vliegmachines genoemd. Oud-Alien theoretici geloven dat dit de beschrijvingen zijn van eerdere bezoeken van buitenaardse wezens, vergelijkbaar met hoe meer primitieve beschavingen dachten dat oorlogsvliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog heilige figuren waren die uit de hemel neerdaalden gewoon omdat ze niet wisten hoe ze zo’n geavanceerde technologie moesten uitleggen.


Henoch uit het Oude Testament werd door buitenaardse wezens ontvoerd

Henoch uit het Oude Testament werd ontvoerd door buitenaardse wezens. Het boek van Henoch staat bekend als een van de verloren boeken van de Bijbel en beschrijft de persoonlijke verhalen van Henoch met God. Henoch werd blijkbaar op een dag op genomen en ‘wandelde dan getrouw met God, 300 jaar’. Volgens theoretici van de oude buitenaardse wezens is dit een verslag uit de eerste hand van een ontvoering, waarin de namen van de buitenaardse wezens, hun werk, worden beschreven en waarin ze Henoch zelfs leerde om te lezen en te schrijven in hun taal.


Verschillende culturen hebben duidelijke illustraties van oude astronauten

Veel vroege culturen over de hele wereld maakten illustraties die de aliens van buitenaardse astronauten duidelijk weergeven. Oude grottekeningen over de hele wereld tonen figuren gekleed in vreemde kledij met ongewone hoofddeksels. Ancient Alien theoretici geloven dat dit illustraties zijn van buitenaardsen die duizenden jaren geleden de aarde bezochten. Rotstekeningen in Utah beelden vreemde wezens af met helmen en antennes, terwijl we halverwege de hele wereld vergelijkbare illustraties zien in de vlakten van Australië en in talloze andere landen.


De Piri Reis-kaart is gemaakt door buitenaardsen

De Piri Reis map is gemaakt met de hulp van buitenaardse wezens. In 1929 ontdekten historici een kaart die op een dierenhuid was geschilderd. De kaart behoorde toe aan een 16e-eeuwse Turkse admiraal met de naam Piri Reis en omvatte landmassa’s die nog niet waren verkend – het beeldde zelfs de kust van Antarctica af terwijl het onder de bestaande kilometers dikke laag ijs ligt. Dit betekend dat de kaart gemaakt moet zijn voordat Antarctica bevroor, wat vele, vele miljoenen jaren geleden zou zijn geweest. En bij het vergelijken van de Piri Reis-kaart met een moderne kaart van de wereld, vonden cartografen minutieuze details en specifieke topografische markeringen die alleen door observatie vanuit de lucht konden worden geconceptualiseerd. Hoe konden cartografen uit de oudheid zo’n nauwkeurige kaart hebben gemaakt zonder hulp van geavanceerde technologieën?

Midden jaren zestig verscheen het boek ‘Maps of the Ancient Sea Kings’ van professor Hapgood waarin deze zeer nauwgezet historische kaarten onderzoekt, met name deze beroemde kaart van Piri Reis. Hij kwam tot de conclusie dat er een hoog ontwikkelde beschaving bestaan moet hebben duizenden jaren vóór Columbus die onder andere Antarctica met ijsvrije kusten in kaart gebracht hebben.


Pacal The Great een buitenaardse

Pacal de Grote was een buitenaards wezen. De Maya’s aanbeden Pacal de Grote als een halfgod en nadat hij stierf begroeven ze hem in de Piramides van Palenque. Zijn sarcofaag bevat een gravure waarvan de theoretici van Ancient Alien geloven dat ze een man afbeelden die de ruimte ingaat met een masker over zijn neus, waarvan de wijzers knoppen zijn en waarvan de voeten de pedalen besturen. Het beeld toont Pacal die rechtop zit in een gigantisch raketvormig vaartuig. Waar haalden de Maya’s deze ideeën vandaan?…


De grote piramides van Giza zijn gemaakt door buitenaardsen

De Grote Piramides van Gizeh zijn gemaakt met de hulp van buitenaardse wezens. Er waren 2,5 miljoen kalksteen en granietrotsen nodig om de Grote Piramide te bouwen en er wordt beweerd dat het in 2260 vGT in slechts 22 jaar voltooid is. Veel moderne architecten en ingenieurs zijn het echter niet eens met deze schattingen. Sommige van de gebruikte stenen waren zo groot als spoorwagons en wogen duizenden tonnen. Om de Grote Piramiden pas in 22 jaar te hebben gebouwd, zou het nodig zijn geweest om elke 9 seconden een nieuwe steen te zagen, te transporteren en te plaatsen. En dat is exclusief de pijnlijk gedetailleerde uitlijning en precieze architectuur. Ancient Alien theoretici geloven dat de Egyptenaren werden bijgestaan door buitenaardse wezens. Oude Egyptische teksten beweren ook dat de tempel werd gebouwd met de hulp van Saurit Pharaoh, die door het Hebreeuws bekend stond als Henoch, de man die 300 jaar met God heeft samengewoond.

 

 

The Wandjina

Are the Wandjina just a myth or were they real? Seek truth: http://ow.ly/guHf30h2etb

Geplaatst door Unexplained on Gaia op Vrijdag 8 december 2017

Top 20 Ancient Proof Of Aliens

>ranker.com<


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from indiatimes

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
timesofindia.indiatimes.com/india/10000-ye...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *