UFO vloot gezien door telescoop komt richting aarde

UFO vloot gezien door telescoop komt richting aarde

Een man die beweert te hebben gewerkt als een consultant voor zowel de NASA als de NSA, zei een reeks verbijsterende uitspraken. De afgelopen 12 jaar was Dr. Eric Norton een externe consultant voor NASA en de National Security Agency (NSA) en zijn werk bestond uit het in de gaten houden van dreigingen zoals asteroïden en kometen. Maar in januari 2012 zag Dr. Norton iets veel dreigender: een enorme vloot buitenaardse wezens die rechtstreeks naar onze thuiswereld onderweg waren. Op 22 januari werd hij naar het MacDonald Observatory bij Fort Davis in Texas geroepen. Met behulp van het uitgebreide instrumentarium van de faciliteit kon Dr. Norton een groep niet-geïdentificeerde ruimtetuigen detecteren. “Wat ik zag was een reeks massieve, driedimensionale zwarte structuren in de ruimte, in een rechte lijnformatie, die in de richting van de planeet Aarde voortbewogen.” Gedurende een periode van drie maanden volgde hij hun vooruitgang op. Het feit dat de objecten “binnen enkele maanden miljoenen mijlen dichterbij waren gekomen“, suggereerde een technologisch niveau dat veel beter was dan dat van ons eigen ruimteschip.


Spectroscopische gegevens

Spectroscopische gegevens suggereerden dat de onbekende objecten duizenden malen sterker zijn dan ooit op aarde is ontwikkeld. Uiteraard zorgde deze hypothese voor grote bezorgdheid bij Norton en zijn collega’s. Bovendien toonden infraroodspectrum beelden aan dat kosmische deeltjes werden afgebogen door wat een energieveld moet zijn, niet anders dan het magnetische veld dat onze aarde beschermt. Terwijl de vloot zich voortbewoog door ons zonnestelsel, konden telescopen hun details veel nauwkeuriger onderscheiden en werd het duidelijk dat ze leken op een driedimensionaal “L” -vormig vaartuig. Te oordelen naar de afstand, deze vaartuigen moeten enorm zijn geweest. Tegen januari 2013 waren de objecten voorbij de baan van Mars gekomen en leken ze op ons af te stevenen, toen de objecten simpelweg uit het zicht verdwenen, wat Norton deed geloven dat er een soort van verhul apparaat was ingezet, waardoor de schepen effectief uit het zichtbare spectrum werden gewist.

Gedurende de afgelopen tien jaar, hebben geavanceerde camouflagetechnieken gestage vooruitgang geboekt hier op aarde en er zijn nog veel meer doorbraken te maken. Het zou dus geen verrassing moeten zijn dat een beslist geavanceerde buitenaardse beschaving technologie zou bezitten die hen fysiek onzichtbaar zou kunnen maken. Het vaartuig moet ook van koers zijn veranderd. Tegen de tijd dat Norton en zijn team de infraroodtelescoop op het laatste punt in de ruimte richtten waar de vloot was geweest, was er geen teken van hen. Zoals Leo Tolstoj ooit zei: “iemand moet sluw en slecht zijn in deze wereld.” Als hij vandaag zou leven, zou hij ook de kosmische schaal hebben overwogen. Norton beschreef de volgende maanden als een gespannen periode, toen het enige erger dan de positie van de ruimtevaartuigen niet kende, niet precies de bedoeling was van hun inzittenden.

Ik wist dat de bovenste regionen van de overheid zich zorgen maakten over deze dingen, omdat ik constant bewaakt werd door agenten van de geheime dienst“. Bijna het hele jaar 2013 keken we ongelovig naar de hemel. ik wist niet wat er aan de hand was of waren deze dingen. Volgens mijn berekeningen zouden deze dingen zo dicht bij ons zijn geweest dat we geen probleem zouden hebben ze in de nachtelijke hemel te zien, als ze zichtbaar voor ons waren gebleven. Ik wist niet of ze nog steeds kwamen of het zonnestelsel hadden verlaten.


Achter de maan

Ongeveer een jaar later werd Norton benaderd door een voormalige collega die onthulde dat de vloot weer zichtbaar was en zich achter de maan had gepositioneerd”. Ook overhandigde hij een intern rapport waarin een enorm object werd genoemd dat ‘visueel gecontroleerd en was als geland op onze maan‘. Hetzelfde rapport meldde dat het ministerie van Defensie de lancering beval van drie Terrier-Orion-raketten van NASA’s Wallops Vluchtfaciliteit tussen 1 uur en 5 uur EST op 15 januari 2014. De lanceringen waren met de grootste geheimhouding uitgevoerd en hun missie is onbekend voor het grote publiek. Dr. Norton schetste het feit dat zijn onthulling gevaarlijk zou kunnen zijn. “Ik moet voorzichtig zijn met welke informatie ik het publiek deel, zodat ik mezelf kan beschermen.” Hij is ook van mening dat de gevoelige informatie die hij bij zich heeft de potentie heeft om de publieke opinie over het UFO-fenomeen een flinke slag toe te brengen. Dit zou een zorg zijn als deze openbaar wordt gemaakt. Het zou niet alleen het spel voor altijd veranderen, en we hebben het niet alleen over de ineenstorting van alle religies en totaal over alles wat we ooit hebben gekend over het universum en de ruimte, maar we hebben het over de ineenstorting van de maatschappij zelf. We hebben het hier over een onderwerp dat tot op de dag van vandaag een niveau van ongeloof met zich meebrengt bij de meerderheid van de wereldwijde gemeenschap. “Hoewel de uitspraken van Norton absoluut schokkend zijn, biedt hij weinig bewijs om een ​​back-up van hen te maken. Maar hij maakt er een punt van wanneer hij zegt dat een buitenaardse interventie van deze omvang precies datgene zou zijn waar de overheid een strakke blik op zou willen houden. Ik denk dat we het niet zullen weten tot ze landen.

>marsmoonspace<

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *