UFO op radar, F18 piloten proberen te onderscheppen

Ongelooflijke snelheid

F-18

Een mysterieuze UFO heeft F18- straaljagerpiloten eruit gevlogen die het probeerden te onderscheppen. Het werd opgemerkt op de radar, het vloog met een ongelooflijke snelheid voordat het verdween. Het bizarre incident vond plaats op de avond van 25 oktober 2018 boven de Pacific Northwest in het noorden van Californië. Commerciële piloten die boven Oregon vlogen, hebben kennelijk het witte voorwerp opgemerkt nadat het eerst op radar was gespot.

Opnames

De video- en audio-opnamen van de radar operatoren zijn vrijgegeven onder de Freedom of Information Act. De groep achter de rubricering gelooft dat dit een van de meest pientere voorbeelden zou kunnen zijn van officiële documentatie over een dergelijke ontmoeting. Zowel de Federal Aviation Administration (FAA) als de USAF hadden al bevestigd dat dit heeft plaatsgevonden. – De onlangs vrijgegeven gerubriceerde materialen omvatten geluidsopnames van radio-uitzendingen en telefoongesprekken die werden gemaakt terwijl het mysterieuze incident zich afspeelde. Pilotinterviews, evenals gesprekken met FAA-functionarissen na het evenement, zijn ook inbegrepen. Het object dat met hoge snelheid door Noord-Californië bewoog werd rond 16.30 uur voor het eerst opgemerkt op radar. Vervolgens nam het een scherpe bocht naar het noorden en fuseerde met commerciële vliegtuigen waarna het van de radar verdween.

Learjet

Het incident liet mensen in verwarring over wat het mysterieuze object had kunnen zijn. Bij opnames werd een operator gehoord die zeker was dat er iets daarbuiten was. Een andere zegt dat de UFO een plotselinge manoeuvre heeft gemaakt en in noordelijke richting is vertrokken. De derde is te horen: “Ik heb het gevoel dat iemand dit haarfijn gaat onderzoekenSouthwest 4712-piloot zei dat hij nog nooit zo’n incident tegenkwam in bijna 30 jaar dat hij in jets vliegt.

Learjet

Hij legde uit dat hij het waarschijnlijk niet duidelijk had gezien, alsof het leek op een vliegtuig van het type Lear (privéjet). Hij beschreef het als een wit vliegtuig en groot van formaat, waarschijnlijk sneller dan ze aan het vliegen waren. Een FAA functionaris is te horen die zegt dat het raar is en moet worden geclassificeerd als potentieel significant. Militaire functionarissen hebben de oorsprong van het “vliegtuig” of zelfs de bestemming niet geïdentificeerd nadat deze verdwenen was.
>express.co.uk<

Related Post

813total visits,6visits today


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from brightcove

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
players.brightcove.net/2540076170001/...

Geef een reactie