Officiële afbeeldingen van UFO’s in het Noordpoolgebied (1971)

Officiële MARINE-afbeeldingen van UFO-ontmoetingen in het Noordpoolgebied.

De volgende zaak was beschikbaar dankzij John Greenewald van “The Black Vault” die op zijn beurt de ongelooflijke foto’s ontving van onderzoeker Alex Mistretta.


De hier getoonde foto’s zijn het bewijs van een “Close Encounter” tussen strijdkrachten van de marine van de Verenigde Staten en niet-geïdentificeerde vliegende objecten aan de “rand” van de Noordelijke IJszee in maart 1971.

Deze afbeeldingen werden vermoedelijk in dezelfde maand gemaakt van een onderzeeër uit de Verenigde Staten, de USS Trepang (SSN-674), een onderzeeër van de Sturgeon-klasse. De officiële locatie waar de waarneming plaatsvond, was tussen IJsland en het eiland Jan Mayen in de Atlantische Oceaan.

 (Jan Mayen behoort tot Noorwegen en wordt alleen bewoond door het Noorse meteorologisch instituut en het Noorse leger.)


Per ongeluk

De UFO-waarneming gebeurde per ongeluk toen het leger in de regio was op een routine gezamenlijke militaire en ‘wetenschappelijke’ expeditie. Volgens rapporten was de officier die aanvankelijk het niet-geïdentificeerde vliegende voorwerp zag, John Kilika die de periscoop gebruikte. Dus na het bekijken van de beelden, wat zijn uw gedachten? “Toen ik voor het eerst naar de afbeeldingen keek, was ik geschokt. Ik heb duizenden afbeeldingen van vermeende UFO’s door de jaren heen gezien, terwijl sommigen van hen op geen enkele manier kunnen worden verklaard, sommige anderen zijn zeker gefabriceerde beelden.


De afbeeldingen die beschikbaar zijn gesteld door Alex Mistretta hebben me zeker in de war gebracht en lijken authentiek. 


Toch lijken ze op de film “Battleship“, op het moment dat de gigantische buitenaardse schepen die onder de oceaan zijn ondergedompeld, onder de oceaan uitkomen en het leger confronteren.

De USS Trepang-waarneming zal ongetwijfeld een van de best geregistreerde UFO-waarnemingen in de geschiedenis worden. Laat ons weten wat je van deze beelden vindt, denk je dat ze echt buitenaardse voertuigen afschilderen? Of is het mogelijk dat een andere verklaring, meer “menselijk” kan worden toegeschreven?
[poll id=”5″]

Related Post


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from youtube

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
www.youtube.com/watch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *