U.F.O Gouda

U.F.O boven Gouda

Bollen boven Gouda

Marco de J

Gouda 7-1-2018

 

“Ik liep naar het raam om naar buiten te kijken, ik woon in een flat, drie hoog. Het viel mij op dat het een mooie heldere sterren lucht was. En toen zag ik drie bollen in de lucht, die helderder waren en voor het zicht wat groter dan de andere sterren. Mijn eerste vermoeden was dat het ufo’s waren en dat werd bevestigd door de manier waarop ze bewogen. Na enkele minuten, ik denk 5 minuten werden ze meer blauw van kleur en verdwenen. ik kon in de commotie nog een foto maken. Ik ben nu geneigd om een stoel voor mijn raam te zetten,… weer een ervaring rijker”, zegt Marco als laatste.

Related Post

154total visits,2visits today

2 reacties

 • Vliegende voorwerpen in de lucht die met niet zo 1 2 3 kan identificeren, zijn per definitie ufo’s. Het betekent echter niet dat het hier noodzakelijk om buitenaardse bezoekers gaat, al willen sommige mensen dat maar al te graag geloven. Soms zelfs zo graag, dat wanneer er een simpele verklaring voor wordt gegeven en duidelijk is dat het in ieder geval NIET buitenaards is, deze mensen toch stug blijven volhouden dat dit wel het geval is. In de psychologie noemen ze dit ‘cognitieve dissonantie’: het onbehaaglijke gevoel die men ervaart wanneer men wordt geconfronteerd met feiten die haaks staan op de eigen overtuiging.

  Dus die vage lichtpuntjes op de foto kan natuurlijk van alles zijn en meestal is de simpelste verklaring de juiste.




  1



  0
 • Ik was de bewust avond met Marco op skype waar hij zijn webcam aanhad. Er waren duidelijk drie lichtbollen te zien die helderder waren dan de sterren er omheen, en wat vooral opviel was dat ze dicht bij elkaar bewogen. Ik sluit drones uit, dus dan moet het van een andere bron van intelligentie zijn.




  0



  0

Geef een reactie