Trillingen

Trillingen

Wij mensen trillen op een eigen bepaalde frequentie. Als we sterven in een hoger bewustzijn trilling, dan zullen we ook in een hoger bewustzijn weer incarneren. Dus  wij mensen bewegen ons naar hogere frequenties toe, zo evolueren wij naar wezens met een groter bewustzijn, kennis en realiteit.

Onze ‘zielen’ staan compleet buiten het niveauconcept. Wij zijn echter nu eerst eens hier en passen onze lichamen aan onze ‘spirituele’ ontwikkeling aan. Je zou ook kunnen zeggen: Wij passen onze lichamen aan de frequentiebanden aan, op die we zijn afgestemd. Ons lichaam kan alleen op een planeet bestaan die hem een gunstige omgeving biedt en juist daarom zijn we hier: wij zijn allemaal op dit niveau afgestemd en daarom zijn we hier op aarde geboren.

Alles bestaat uit trillingen

Elk micro-organismen, elke parasiet, schimmel, bacterie, virus, bomen, planten dieren, allen hebben een andere frequentie. Maar het gaat nog verder. Een gezond, intact been heeft een andere frequentie dan een gebroken been. Beide frequenties liggen echter heel dicht bij elkaar. Er zijn hogere en lagere frequenties, waarvan wij ons niet bewust zijn. Sommige hiervan zijn net buiten ons bereik, en daarom kunnen we deze door gevoelige apparatuur opsporen. De meeste frequenties nemen we echter niet waar, omdat onze lichaam uit materiaal van deze frequentie gemaakt is.

Vele frequentiebanden

Er zijn vele frequentiebanden waarvan wij niet eens iets afweten, want zij treden met niets in interactie in onze frequentie. Als men iets niet zien, horen, ruiken, proeven, aanraken noch meten kan, bestaat het voor ons niet. Maar dat betekent niet, dat het niet bestaat. Voor ons is het vanzelfsprekend dat ‘solide’ objecten zich niet elkaar kunnen doordringen. Maar er is geen wetenschappelijke of natuurwet die zegt dat twee dingen niet tegelijkertijd op dezelfde plek kunnen zijn. We zien alleen daarom nooit twee dingen tegelijkertijd op dezelfde plek, omdat de krachten van de bepaalde objecten ervoor zorgen dat ze elkaar afstoten. Dat is de reden waarom wij een object kunnen zien en aanraken, want het stoot licht af net zo als onze handen.
Een object buiten ons frequentiebereik daarentegen zou een ander object of ons niet afstoten, net zo min als dat van ons zichtbare licht (elektromagnetische golven), de reden waarom we het gewoon niet zouden kunnen waarnemen. Radiogolven (ook elektromagnetische golven) liggen iets buiten onze eigen frequenties en kunnen daardoor vaste objecten doordringen; maar we kunnen ze altijd nog middels specifieke apparaten achterhalen en zo voor communicatie gebruiken. De verschillende frequentiebanden die onafhankelijk van elkaar bestaan , zijn de ‘niveaus’.

De aarde

De aarde staat op het punt om naar een hogere frequentie te wisselen. Ieder die de frequentieverandering van de aarde niet kan meemaken, zal sterven, want de aarde zal voor de schepsels in de momentane frequentie onbewoonbaar worden. Maar wees gerust, deze mensen zullen op een planeet reïncarneren die beter bij hun ontwikkeling past. De ‘steen’ verhoogt alles wat met hem in interactie staat, en trekt het naar zijn eigen hogere frequentie. Alle frequenties worden door hogere frequenties beïnvloed; lagere frequenties kunnen daarentegen niet op hogere frequenties inwerken. 

Je kan jezelf afstemmen op een hogere frequentie, door jouw bewustzijn te verhogen (in traditie door meditatie) of “positief” zijn in woorden en daden met geloof en een hoop liefde in je hart.

>wanttoknow<

Related Post

415total visits,4visits today


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from antonteuben

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
www.antonteuben.nl/2016/01/13/waa...

Geef een reactie