SpaceX UFO’s

SpaceX Raket

Ufo aanhangers zeggen dat op achtergrond beelden van de SpaceX-raketlancering van Elon Musk een UFO te zien is, een buitenaards voertuig. Een zwarte stip, door de snelheid nauwelijks zichtbaar.

Bij het ontwikkelen van een SpaceX raket gaat het wel eens mis, zo ook met de Falcon testraket die in 2016 explodeerde terwijl er een object (B.O.L) langs het lanceerplatform in Cape Canaveral, in Florida vloog. SpaceX sprak op Twitter van ‘een anomalie’ op het lanceerplatform. Deze term wordt door overheden vaak gebruikt voor UFO’s. Er is tot vandaag nog geen verklaring gegeven over de oorzaak. Volgens sceptici is het gewoon een insect of een vogel, maar daar vliegt het object te snel voor.


Tesla’s spaceman UFO

Tesla en zijn passagier “Spaceman”, is een van een aantal onderwerpen die online worden besproken. Een UFO kan worden gezien als het over de aarde suist, schijnbaar op hoge snelheid. Andere ongewone afbeeldingen in de live video stream vanaf de lancering zijn onder meer een sigaarvormig object en felgekleurde lichten te zien.

Miljoenen mensen keken naar de lancering van de Falcon Heavy-raket, die opstijgt vanaf hetzelfde lanceerplatform dat NASA gebruikt voor de vroege Apollo-missies. Bijna 50 jaar geleden zag met op de Kennedy Space Center in Cape Canaveral, Florida, de explosie van het ruimtevaartuig Apollo 11 dat de mens naar de maan bracht. De SpaceX-missie van deze week is onderdeel van de plannen van CEO Elon Musk om de mens naar Mars te sturen en de herbruikbare rakettechnologie van het bedrijf te perfectioneren. Om deze gelegenheid te vieren, streamde het bedrijf Hawthorne, Californië de lancering, waarbij een rode Tesla-roadster een mannequin met de naam “Spaceman” in de gigantische raket vastgebonden zit.

Mysterieuze objecten

Sommige kijkers hebben op verschillende momenten tijdens de opnames een aantal mysterieuze objecten opgemerkt. ‘Mijn gedachte was een trans-atmosferisch skip-voertuig,’ schreef een van hen online, volgens de Daily Star schreef Shawn W op Twitter: ‘Zag net een stel geweldige UFO’s in de live stream van “ruimteman”.’  JP-Gaming op Switch zei: ‘Is dit een UFO !?’


 


Russische Mars phobos 2 – sonde

Ufo’s worden vaak boven legerbases waargenomen en dit is niet de eerste keer dat een ufo raketten onklaar maakt, ook ruimte sondes ..In 1989 verloren de Russen de Mars Phobos 2-sonde. Ze gaven uiteindelijk toe dat ze  het kwijt zijn geraakt door het gevolg van (vijandigheid) van buitenaardse wezens, ondersteund door fotografisch bewijsmateriaal. Er is iets aan Mars dat de aliens niet willen dat wij weten. Daarom is het ook niet vijandig maar preventie.


Officier belast met optische instrumenten bij het 1369th Photo Squadron bij Vandenberg, Robert Jacobs (Luitenant van de USAF, Ret.) Spreekt over een levens veranderende gebeurtenis waar hij in 1964 deel van uitmaakte in de luchtmachtbasis. Het was zijn taak om ‘dummy’ ICBM’s (intercontinentale ballistische raketten) in hun beginstadia te fotograferen toen ze tijdens de installatie werden getest. In het volledige interview voor het onthullingsproject geeft de geïnterviewde feitelijk toe dat het geen dummy-raket was maar een nucleaire raket die ze naar de maan richtte en wilde schieten! Maar die daar wonen waren daar niet van gediend!


Congreslid Darlene Hooley vraagt om een verklaring waarom de intelligentie achter UFO’s onze nucleaire wapens uitschakelen.

Maar waarom maken ze raketten onklaar? Er zijn vele theorieën, ze willen ons behoeden van nucleaire massa vernietiging, ze waarschuwen ons om ons niet met hun te bemoeien… We hoeven in ieder geval niet bang te zijn dat ze de mens wat zouden aandoen, ze zien ons niet als honden of insecten, als minderwaardige schepsels. Ze zijn onze scheppers en weten dat wij voor een groter doel bestemd zijn. Van buitenaards intelligentie hebben wij niks te vrezen, zij zijn niet de agressors maar dat is de mensheid. Al deze theorieën zijn waar. De collectieve trilling is zo laag bij de mensheid en de ego zo hoog dat vooral de mensen met macht niet snappen dat we onszelf en andere naar beneden trekken en zo steeds meer naar de afgrond glijden. We leven in een (eind)tijd waar angst en egoïsme heerst. En buitenaardasintelligentie wil ons daarbij helpen, via boodschappen, door zich te laten zien; maar ook door het vernietigen en onklaar maken van kernraketten, sondes en legerinstallaties.


>ufosightingsdaily< >thesun.co.uk<  

Related Post

98total visits,1visits today


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from twitter

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
twitter.com/SpaceX/status/...

Geef een reactie