Object schiet laser naar ISS?

Complotaanhangers denken dat het internationale ruimesttionn ISS mogelijk is aangevallen door een UFO met een laster straal.

NASA-beelden van de ISS-livecamera laten gisteren een vreemd object zien tegenover het ruimtestation, dat volgens YouTuber Streetcap1 een rode straal uitzendt met tussenpozen.

Hij plaatste de clip op zijn YouTube-kanaal dat regelmatig beweerde bewijzen van buitenaardse wezens en UFO’s naar voren brengt.

In zijn video getiteld ‘ UFO Fires Red Beam at the ISS?’, Zei hij: ‘Deze lichten verschenen naast het ruimtestation. “Ik heb de voor-archiefbeelden gecontroleerd en deze verschijnen voor zover ik kan zien niet op andere beelden” “Kijk naar het rode licht dat van hen komt en naar het ruimtestation gaat … het is nogal vreemd.”

Het object zelf waarvan hij dacht dat het een UFO zou kunnen zijn leek op veel andere vermeende ISS-waarnemingen die eerder werden ontmaskerd als lensfakkels uit de camera of reflecties van het ISS zelf. Het ISS leek ook geen schade te lijden aan de clip.

Het zou lens flare kunnen zijn, maar ik kan niet zien waardoor het veroorzaakt is. “De vorm was het meest interessant voor mij.”

Hij zei vervolgens dat NASA leek te proberen de camera uit de buurt van het object te zoomen, alsof hij het uit het zicht wilde verbergen. Veel van de volgers van Streetcap1 dachten dat hij iets aan het doen was. Vikki Ledgard gepost op YouTube: “Ik denk dat een reeks rode lichten eruit ziet als de lichten van een groot schip (moederschip als je dat liever hebt).”

Deze (laser)stralen hoeven natuurlijk niet kwaadaardig te zijn. Dit kan ook een manier van buitenaards intelligentie zijn om onderzoek/metingen te doen.

>express.co.uk<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *