God heeft de Aliens gemaakt

Christendom

“Lamentation over the Dead Christ” door Antonio Canova, 1799 DEAGOSTINI / GETTY IMAGES


‘Schoktheorie dat UFO’s worden gestuurd door’ onze schepper. UFO’S zouden een teken van God kunnen zijn, volgens een theorie dat buitenaardse wezens verbonden zijn met het christendom.

Rev. Barry Downing

De eerwaarde Barry Downing beweert zelfs dat vele bijbelse gebeurtenissen mogelijk met UFO’s of buitenaardse wezens te maken hebben gehad. De heer Downing, emeritus predikant van Northminster Presbyterian Church in Endwell, New York, schreef het boek ‘The Bible and Flying Saucers‘, dat het argument naar voren brengt.

God

En in een nieuwe bijgewerkte versie, “Bijbelse UFO-onthullingen“, blijft hij de theorie onderdrukken dat veel Bijbelse gebeurtenissen, inclusief de Burning Bush, veroorzaakt zouden kunnen zijn door buitenaardse bezoekers. Hij zei: “Ik geloof dat UFO’s Gods manier zijn om tegen onze goddeloze cultuur te zeggen: Ik ben terug!

“En als God terug is, dan is het tijd om te bekeren en blij te zijn dat de wereld leeft onder de paraplu van Gods liefde, met zijn engelen die ons bekijken. Hij gaat verder met de vraag of de kerk de ogen heeft om te zien, ‘om de kerkdeuren te openen en onze UFO-vreemdelingen te verwelkomen, of zullen we “onbewust” blijven?” Hij voegde eraan toe:”vanuit mijn oogpunt … wat we hier nu in de lucht hebben, maakt deel uit van de goddelijke missie. “De voormalige eerwaarde heeft nog nooit een UFO gezien, maar is ervan overtuigd dat ze echt zijn. 


traanvormige UFO

Hij zei: “Ik geloof op dezelfde manier, als ik geloof in de opstanding van Jezus, door geloof. Ik geloof de verslagen en vergelijking met vroeger kunnen we nu getuigen ondervragen. “Zijn neef er een gezieneen traanvormige ufo die ’s nachts langzaam over haar huis vloog.” Hij zei dat er geen geluid was totdat hij neuriede na het stoppen. “Hij voegde eraan toe:” Ze zei dat het zoveel licht uitstraalde dat Hoewel het donker was, ze een krant had kunnen lezen. ‘Meneer Downing denkt zelfs dat een UFO het’ vuur ‘zou hebben veroorzaakt dat nooit de brandende struik voor Mozes heeft verteerd? Hij zei: “Wat niet verbazingwekkend is voor mij is niet dat we een brandende struik hadden … we hadden een pratende bos.


“Ik geloof dat UFO’s Gods manier zijn om tegen onze goddeloze cultuur te zeggen: ‘Ik ben terug!’ En als God terug is, is het tijd om te bekeren en blij te zijn dat de wereld leeft onder de paraplu van Gods liefde, met zijn engelen die over ons kijken. “ Barry Downing 


 

Omkering

“Kerkmensen hebben moeite met wat ik aan het doen ben. Mensen die UFO’s hebben gezien, hebben geen probleem. “Het vertegenwoordigt een omkering van het oude verhaal van Galileo en de katholieke kerk. ‘Omdat in dat verhaal de kerkelijke autoriteiten een wetenschapper in de maling namen. Wat we hier hebben, zijn wetenschappers die de religieuze verhalen onderdrukken. “Mr. Downing heeft veel kritieken binnen het christendom, maar hij is bij lange na niet de eerste die een theorie over buitenaardse wezens die de aarde bezoeken, voor duizenden jaren opdringt. Veel ufologen beweren beelden te hebben gevonden die lijken op vliegende schotels in religieuze werken. En de Ancient Aliens-theorie beweert dat gevorderde bezoekers uit de ruimte duizenden jaren geleden naar beneden kwamen om te helpen bij het bouwen van monumenten zoals de piramides van Gizeh.


Related Post

149total visits,2visits today

Geef een reactie