De dag voor bekendmaking

The Day before Disclosure – Een documentaire over de UFO / Extra Terrestrische aanwezigheid op aarde.

Bewijs dat de afgelopen 60 jaar is verzameld, van over de hele wereld, en in aantallen met honderdduizenden, wijst op het onweerlegbare feit dat we niet alleen zijn en nooit alleen zijn geweest.

De aanwezigheid van Extra Terrestrials in onze wereld is niet langer een kwestie van OF, maar een FEIT. Luchtpiloten, astronauten, radarpersoneel, vluchtcontroleurs, militaire functionarissen, beveiligingspersoneel en duizenden en duizenden ooggetuigen bevestigen dat de ET- en UFO-verschijnselen echt zijn.

ancient aliens muurschilderingen

Een blik op overblijfselen uit onze oude geschiedenis vertelt hetzelfde. En de nieuwe wetenschappen binnen de kwantumfysica en de kosmologie definiëren een nieuw concept van de werkelijkheid waarin het intelligente leven in het universum hoogstwaarschijnlijk overheersend is, en in overvloed verschijnt, – Maar het grootste verhaal in de menselijke geschiedenis is die nog steeds van het geheim gehouden door de machthebbers. Zou het kunnen zijn dat dit systeem van geheimhouding nu is uitgegroeid tot een formaat waar het niet langer kan worden ingesloten? Er groeit een groeiend besef dat de bubbel op het punt staat te barsten en dat we nu in feite de laatste dagen van de oude wereld beleven! De implicaties van een vallend gordijn gaan verder dan alles wat de mensheid ooit heeft meegemaakt!


Een film van Terje Toftenes, Troll, Ragnhild. EERLIJK GEBRUIK: Deze video is alleen bedoeld voor onderzoek en onderwijsdoeleinden met als doel het bevorderen van milieu-, mensenrechten-, sociaal, economisch en wetenschappelijk bewustzijn.


Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *