Bizare zaak: Gray Alien beschoten en vermoord op USAF legerbasis

Gray Alien beschoten en vermoord op USAF legerbasis

“groot hoofd en zwarte ogen en een zeer slank lichaam”

In de vroege uren van 18 januari 1978, na een nacht van zware UFO-activiteit over de McGuire Air Force Base nabij Trenton, NJ, verloor een buitenaards wezen zijn leven op het asfalt. Er werden UFO gemeld in de buurt  McGuire Air Force Base en nabijgelegen Fort Dix Base in Trenton, New Jersey. Waarna de staatspolitie werd verzocht om het te onderzoeken. maar de gebeurtenissen die toen naar verluid ontvouwende gaan veel verder dan de traditionele UFO-waarneming. Er wordt beweerd dat een militaire politie officier die gevestigd is in Fort Dix heeft gerapporteerd dat hij terwijl hij reed een laagvliegend voorwerp voorbij zijn auto zag passeren. Nadat hij stopte beweerde hij dat hij een klein wezen met een groot hoofd en zwarte ogen en een zeer slank lichaam zag. Hij beweert dat hij in paniek raakte. Hij stapte uit zijn auto en haalde een automatisch pistool van -45 tevoorschijn. Hij eiste dat het wezen op de grond ging liggen, maar nadat zijn verzoek was genegeerd schoot hij een aantal schoten af. Het gewonde wezen zou over een hek in de basis willen zijn gesprongen, waar een startbaan ligt. Maar voordat hij over het hek kon springen stortte het wezen ineen.

“Het lichaam, gehurkt in een foetushouding, niet ademend.”

Sergeant Jeff Morse wordt vermeld als een getuige die de politie toegang tot het toneel heeft verleend. Maar er wordt beweerd dat zijn naam een pseudoniem was dat hij kreeg om te voorkomen dat zijn ware identiteit zou verdwijnen. Vervolgens constateerde de politie: “Het lichaam, gehurkt in een foetushouding, niet ademend.” Het was inderdaad dood. Geschrokken, maar met het protocol meegaand, begonnen ze het gebied af te schermen. Het geval van de beweerde buitenaardse schietpartijen is nooit volledig verklaard of ontkracht.  Plotseling arriveerde een groep militaire officieren in blauwe baretten. “Morse keken keek van verre toe, omdat hij deze nieuwe groep gekleed in blauwe baretten nog nooit eerder had gezien en die de leiding over de situatie leek te krijgen.”

haarloze lichaam was nat, glanzend en slangachtig

UFO-onderzoeker Leonard Springfield interviewde later Morse over de bizarre vermeende gebeurtenis. Hij zei dat hij “nooit dichtbij genoeg was om details zoals gelaatstrekken, of  handen en voeten te observeren.” Maar hij herinnerde zich dat “onder de gloed van koplampen van vrachtwagens, de huid van het niet-omhulde, haarloze lichaam was nat, glanzend en slangachtig “. De entiteit was ongeveer 1,20 m hoog met een groot hoofd, een slanke torso, dunne armen en benen, en over het geheel genomen een grijsbruine kleur, “voegde hij eraan toe. Springfield zei: “Toen hij op patrouille was, zag Morse hoe de Blue Baret-specialisten het lijk voorzichtig verplaatsten naar een transport tank en het bedekten met een wit laken waarna er een houten frame omheen werd gebouwd” “Dit werd uiteindelijk geplaatst in een grote vierkante zilveren metalen container, ongeveer 3×3 meter met niet te onderscheiden blauwe markeringen.”


Dit is een erg triest verhaal als het echt is gebeurd, maar gezien de angst en aard van NASA, regeringen en leger zou het zomaar waar kunnen zijn. Het is niet de eerste keer dat buitenaardse intelligentie wordt beschoten zoals de “battle of L.A (originele versie)” Dit is ook een reden waarom buitenaardsen niet zomaar zullen landen, buiten dat ze niet willen ingrijpen in de “vrije wil” van de mens. De aarde is voor deze wezens belangrijk om het voorbestaan van de mensheid de garanderen. Daarom willen ze hun bestaan op een subtiele manier aan ons toonbaar maken door “contact”, door zich steeds meer te laten zien.

 

 

Related Post


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from ufoholic

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
ufoholic.com/conspiracy/biz...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *