Bevroren Bigfoot Hoofd onthuld?

Sasquatch

Een man die beweert dat zijn vader in 1953 een Bigfoot heeft gedood en vervolgens bevroor, heeft onthuld wat hij zegt dat het hoofd is van de beroemde cryptide.

Hondentrainer Peter Caine liet begin 2017 aan de wereld een enorme voet zien die naar verluidt afkomstig was van de eerder genoemde Sasquatch. En nu, als het jaar ten einde loopt, heeft hij nog een ander vermeend stuk van het schepsel geopenbaard: zijn bevroren kop. Het grote, harige, met ijs bedekte object heeft een paar tanden die bijna lijken te glimlachen in een video die Caine deze week heeft gemaakt. Soms is het nogal gruwelijk dat Caine inzoomt op de mogelijke Bigfoot-kop en er met zijn vingers erin prikt, misschien om te ‘bewijzen’ dat het geen soort nep is. Daarom verklaarde hij aan kijkers: “Niet alles is een grapje. Ja, ik maak wel grapjes, maar dit is geen grap, dit is echt.” Volgens hem weegt de schedel ongeveer 120 pond, waardoor hij hulp nodig heeft bij het dragen of verplaatsen van het hoofd.

Bigfoot museum

Over wat hij van plan is te doen met de bevroren Sasquatch die door zijn vader aan hem werd doorgegeven, gaf Caine aan dat het in een Bigfoot-museum en themapark zal worden tentoongesteld dat hij hoopt te bouwen. Tot die tijd heeft hij beloofd een aankomende video te maken waarin alle Sasquatch-onderdelen opnieuw worden samengesteld, zodat mensen het wezen als geheel kunnen zien. Hoewel men wenst dat het object in de video echt het hoofd is van een lang-dode Bigfoot, lijkt het verhaal van Caine een beetje achterdochtig, aangezien hij bijna een jaar geleden de voet van het wezen heeft tentoongesteld maar niet de waarheid heeft bewezen door middel van DNA-testen of expert analyse. Met dat in gedachten zouden kijkers van de video er verstandig aan doen de beelden met enige scepsis te bekijken, anders zouden ze het slachtoffer worden van de man die Bigfoot een paar keer te veel huilde. Hoe kijk je naar het bizarre voorwerp in de video? Is het een bevroren Sasquatch-schedel of gewoon een slimme hoax? Laat het ons weten op de Facebook-pagina van Coast to Coast AM.

[poll id=”6″]

>coasttocoastam<

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *