Alien kunnen eerdaags landen waarschuwt Steven Hawking

Aliens kunnen eerdaags landen en de gehele mensheid beëindigen, zegt Stepen Hawkings.

Dr. Douglas Vakoch, de president van METI (Messaging Extraterrestrial Intelligence), een organisatie die radiosignalen de ruimte in stuurt in de hoop dat ze een antwoord krijgen, zegt dat hij gelooft dat we binnen de volgende 10-20 jaar contact zullen maken met buitenaardse wezens.

Er zijn veel critici, Stephen Hawking is een van hen, die beweren dat contact maken met machtige, intelligente buitenaardse wezens een gevaarlijk idee kan zijn dat de hele mensheid zou kunnen beëindigen. Dr. Vakoch zegt dat we binnenkort intelligent leven elders in de kosmos zullen vinden dankzij de betere technologie die nu beschikbaar is voor experts, maar moeten we het gesprek initiëren?

>movieweb.com<

Evolueren 
Hoe verder wij als wezen evolueren hoe hoger onze bewustzijn-trilling zal worden en zo ook onze kennis en realiteit. Een hond bijvoorbeeld zit in een lager bewustzijnstrilling en ervaart ook een kleinere werkelijkheid. Dieren kunnen niet nadenken zoals de mens, kunnen niet redeneren, vooruit en achteruit denken. Maar handelen vanuit emoties en instincten.

De vrije wil 
De vrije wil is een belangrijk goed maar ook onze God of Duivel. Met de “vrije wil” is de mens aan het leren hoe de eeuwigheid het beste te kunnen overleven. Dus buitenaardsen die bewust hun bewustzijn-trilling verlagen, weten nog meer dan wij, dat ze daarmee ook in een lager fysieke leven zullen incarneren. Want dood en leven is het systeem waarmee wij groeien in de geest. Het fysieke lichaam zal dan ook verbeterd zijn en leeftijden van 500 jaar is dan heel normaal. Dus wij hebben niks te vrezen van buitenaards intelligentie. De mens is een creatie van buitenaards intelligentie, en daar ga je zuinig mee om.

De Bijbel.
Als we de naam God veranderen voor Alien, dan wordt het een stuk duidelijker…
Mozes heeft de tien geboden op de berg van Sinaï gekregen.
De Sinai was volledig in rook gehuld, want de Heer was daarop neergedaald in vuur. De rook steeg op als de rook uit een smeltoven, en de berg trilde hevig. Het geschal van de ramshoorn werd luider en luider. Mozes sprak, en God antwoordde met geweldig stemgeluid“. Mozes kwam verschrikt weer naar beneden…. Is Mozes in een ruimteschip gestapt? Was de ster van Betlehem een ufo? In onze eindtijd zou God naar de aarde komen om de goede mensen mee te nemen en de slechte zouden op de aarde achterblijven. Zou Hawking zijn theorie hier mee te maken kunnen hebben? Het schijnt wel zo te zijn dat de meesten mensen hun tijd op aarde voorbij is en binnen niet al te veel aardse levens zullen door evolueren op een andere planeet.

[poll id=”4″]

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *