Een aantal uitgelekte UFO foto’s van NASA

Er zijn veel UFO’S op foto’s vastgelegd door astronauten die toen in de ruimte waren.

 

Van deze foto zeggen ze dat deze is genomen vanuit de Apollo 13 missie en het lijkt erop dat er vreemde voorwerpen worden gezien op hun reis naar de maan.

Een theorie is dat NASA een SOS aan buitenaardsen heeft gestuurd om het ruimteschip dat in de problemen kwam te komen helpen. De foto is gedeeld op de Project Camelot website van Bob Dean.

Van deze foto wordt gezegd dat deze is genomen tijdens de Apollo 14 missie tijdens het onderzoek een krater op de maan. Bob Dean heeft gezegd dat er “vreemde dingen in de krater waren en de astronauten foto’s namen, terwijl er een vreemde object voor vloog. Dean is een gepensioneerde Commandant Sergeant Major in het leger, die nu zijn leven aan UFO’s besteedt.
Een foto die door Neil Armstrong werd genomen, is onthuld en voor vele jaren is gezegd dat Armstrong UFO’s zag terwijl hij naar de Maan en  oppervlak ging. De Apollo-bemanning zegt dat ze knipperlichten hebben gezien die hen passeerde, die vervolgens werd uitgelegd als lichten van de Saturn 5 lanceringsvoertuig.
Internationaal Space station foto 

Een foto kreeg onlangs veel aandacht nadat het van het International Space Station werd geplaatst en Scott Kelly het publiceerde op twitter. Een vreemd voorwerp kan in de rechterbovenhoek gezien worden. veel mensen zijn hier op sociaal media over in discussie gegaan. Sommige mensen denken dat het misschien een UFO zou zijn geweest, terwijl anderen hebben gezegd dat het gewoon een onderdeel is van het ruimtestation.

>disclose.tv<

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *