Aantal interessante UFO-waarnemingen

The Phoenix lichten

De Phoenix Lights (de lichten boven Phoenix) waren een serie van massaal gemelde ufo’s die werden gezien in het luchtruim boven Arizona, vooral Phoenix, en Nevada in de Verenigde Staten en Sonora, Mexico op 13 maart 1997. Het incident is een van de best gedocumenteerde ufo meldingen. Er werden foto’s en video’s van genomen..


Ufo waarneming in Istanboel

Het was een normale donderdagnacht, rond middernacht waren ik en een paar vrienden van me gewoon aan het chillen, toen ik net buiten het raam keek om een ​​heel vreemd licht te zien. In eerste instantie dacht ik dat het misschien een gebouw in de verte was of misschien een kraan, maar bij nader inzien realiseerden de lichten zich veel te ver in de verte en veel te hoog in de lucht in vergelijking met alle andere objecten en lichten die verkeerd waren daarom. We hebben geprobeerd de mogelijkheden van vliegtuigen te onderzoeken, maar de lichten waren te evenredig en bewegen te soepel, soms richten ze zich op een rechte verticale lijn en versmelten ze vervolgens tot een perfect symmetrische driehoek. Dit fenomeen vond plaats gedurende een goed half uur, de lichten waren te fel in de verte om te worden geproduceerd door een vliegtuig, en de lichten waren constant in beweging en kwamen soms meer lichten naar voren en vermengden zich in elkaar terwijl anderen alle terwijl je op dezelfde locatie blijft. Ik heb er geen andere verklaring voor anders dan het een UFO te noemen. Ik zeg geen buitenaardse wezens, dat onderwerp kan worden betwist, maar het was duidelijk een ontmoeting met een niet-geïdentificeerd vliegend voorwerp


Jerusalem UFO

Van deze ufo zijn verschillende opnames gemaakt die dezelfde avond zijn genomen op de Tempelberg in Jeruzalem, waar een UFO door verschillende getuigen werd gezien en gefilmd. De eerste video, gemaakt door Eligael Gadliovich, werd gevolgd door een tweede video die naar verluidt op het internet werd geplaatst door tieners. “Er wordt verondersteld dat er geen verbinding is tussen de mensen die deze opnames hebben gemaakt”, zei de Israëlische Channel 10-onderzoeker Nitay Elboim. “We hadden ook enkele twijfels omdat het lijkt dat het een zeldzame en authentieke documentatie [van de UFO] is, maar toen … we begonnen zeer interessante details te ontvangen.” Volgens het Channel 10-rapport was Gadliovich “geen toevallige fotograaf, maar een cameraman met een filmbedrijf.


Puerto Rico UFO
Het Wescam MX-15 warmtebeeldsysteem. Hetzelfde systeem dat wordt gebruikt om de video vast te leggen. (Credit: Wescam)

Op 25 april 2013 om 21:22 Local / 26 april 2013 Een douane- en grensbewaking Caraïbische lucht- en maritiem filiaal. DHC8 patrouillevliegtuigen waren op een routinepatrouille toen het onmiddellijk na het opstijgen een UFO tegenkwam. Het object werd visueel opgemerkt door de kapitein van het vliegtuig en de Aguadilla-torenoperator. Het leek een vreemd rood licht te hebben. De bemanning van de Customs and Border Protection dacht dat het vliegtuig een smokkelaar zou kunnen zijn, dus begonnen ze de UFO te volgen en een IR-video op te nemen. De UFO omcirkelde het Aguadilla-vliegveld en vloog richting de oceaan. Aanvankelijk verschijnt de UFO als een voorwaarts vliegende hoefvorm-achtig , en vervolgens, terwijl het naar de oceaan vloog, verandert de configuratie in een meer bolvormige vorm.

Ik las over je betrokkenheid bij het verkrijgen van documenten van de NSA over UFO’s. Mijnheer, als u onbetwistbaar bewijs wilt van UFO’s op aarde van een overheidsbron, staat dit in de onderstaande video die is gelekt op youtube.

Ik kan garanderen dat de volgende video 100% echt is. Ik blijf anoniem om represailles van de overheid te voorkomen. Als je ooit echt wilt zien hoe buitenaardse wezens ons volgen of bestuderen, en getuige zijn van hun technologie, dan is dit het. De video is een zwartwit-infraroodopname met een L3 MX15 EOIR-camera. De IR-video gebruikt back-hot, wat betekent dat hoe zwarter iets is, hoe heter of hoe voller van energie het is. De video werd gelekt op youtube omdat de federale agenten die het hadden vastgelegd beseften dat de federale overheid niet geïnteresseerd was om het te openbaren.

Navy pilots capture footage of unknown object

The US government has confirmed it ran a $22m programme to investigate UFOs as recently as 2012.This incredible footage, captured by Navy pilots, was released courtesy of the Department of Defense.

Geplaatst door Channel 4 News op Zondag 17 december 2017

>theblackvault<

>openminds.tv<

>archivosovni2<

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *