Aantal interessante UFO-waarnemingen

The Phoenix lichten

De Phoenix Lights (de lichten boven Phoenix) waren een serie van massaal gemelde ufo’s die werden gezien in het luchtruim boven Arizona, vooral Phoenix, en Nevada in de Verenigde Staten en Sonora, Mexico op 13 maart 1997. Het incident is een van de best gedocumenteerde ufo meldingen. Er werden foto’s en video’s van genomen..


Ufo waarneming in Istanboel

Het was een normale donderdagnacht, rond middernacht waren ik en een paar vrienden van me gewoon aan het chillen, toen ik net buiten het raam keek om een ​​heel vreemd licht te zien. In eerste instantie dacht ik dat het misschien een gebouw in de verte was of misschien een kraan, maar bij nader inzien realiseerden de lichten zich veel te ver in de verte en veel te hoog in de lucht in vergelijking met alle andere objecten en lichten die verkeerd waren daarom. We hebben geprobeerd de mogelijkheden van vliegtuigen te onderzoeken, maar de lichten waren te evenredig en bewegen te soepel, soms richten ze zich op een rechte verticale lijn en versmelten ze vervolgens tot een perfect symmetrische driehoek. Dit fenomeen vond plaats gedurende een goed half uur, de lichten waren te fel in de verte om te worden geproduceerd door een vliegtuig, en de lichten waren constant in beweging en kwamen soms meer lichten naar voren en vermengden zich in elkaar terwijl anderen alle terwijl je op dezelfde locatie blijft. Ik heb er geen andere verklaring voor anders dan het een UFO te noemen. Ik zeg geen buitenaardse wezens, dat onderwerp kan worden betwist, maar het was duidelijk een ontmoeting met een niet-geïdentificeerd vliegend voorwerp


Turkey – KUMBURGAZ UFO

Duidelijk is de afbeelding van een gray alien te zien

De object werden gespot over de zee in de buurt van Turkije tussen 2007 en 2009 en getuigd door omwonenden). Eén singulariteit van deze zaak was dat de afbeeldingen werden gemaakt met een camera die een adapter had voor close-ups van 200X optisch, waardoor een grote hoeveelheid detail van de objecten werd bereikt. Aanvankelijk werden de video’s geanalyseerd en openbaar gemaakt door de SIRIUS UFO-organisatie, geregisseerd door de onderzoeker Haktan Akdogan. Deze zaak was groot nieuws in Turkije en ook in andere landen.

Kumburgaz, Turkey UFO

Het was ook een groot debat tussen de officiële leden van de Turkse wetenschappelijke gemeenschap. In het bijzonder raakte de NATIONALE RAAD VOOR DE STUDIE VAN WETENSCHAP EN TECHNOLOGIE (TUBITAK) geïnteresseerd in het analyseren van de originele beelden, met de bedoeling om vast te stellen dat de video niets meer was dan een hoax, gokkend op het idee van schaalmodellen, speelgoed of CGI. De originele tape werd aan de vertegenwoordigers van TUBITAK op live tv overhandigd in hun eigen hoofdkwartier. Nadat de analyse was afgerond, gaven ze een officieel rapport waaruit we het volgende fragment namen: “De objecten die op de afbeeldingen worden waargenomen, hebben een structuur die is gemaakt van een specifiek materiaal en zijn absoluut geen CGI-animatie of in elk geval een soort van speciale effecten die worden gebruikt voor simulatie in een studio of voor video-effecten.”

Dus de conclusie van dit rapport is dat de waarnemingen geen model, marquette of een fraude zijn “en het laatste deel van het rapport”, is de conclusie dat de waargenomen objecten een fysieke structuur hebben en zijn gemaakt van materialen die niet behoren tot een categorie (vliegtuigen, helikopters, meteoren, Venus, Mars, satellieten, kunstlicht, Chinese lantaarns, enz.) en dat het meestal in de categorie van UFO’s past ( Niet-geïdentificeerde vliegende objecten en van onbekende oorsprong) “. Andere analyses zijn uitgevoerd door videospecialisten, special effectbedrijven uit Japan, Rusland en Turkije, en ze eindigden allemaal met dezelfde conclusies. In Chili vroeg ik professor José Atenas om de video’s technisch te onderzoeken, een expert in grafische vormgeving en video met meer dan 30 jaar ervaring op televisie. In zijn waardering kwam José Atenas ook tot dezelfde conclusie dat de afbeeldingen authentiek zijn.


Jerusalem UFO

Van deze ufo zijn verschillende opnames gemaakt die dezelfde avond zijn genomen op de Tempelberg in Jeruzalem, waar een UFO door verschillende getuigen werd gezien en gefilmd. De eerste video, gemaakt door Eligael Gadliovich, werd gevolgd door een tweede video die naar verluidt op het internet werd geplaatst door tieners. “Er wordt verondersteld dat er geen verbinding is tussen de mensen die deze opnames hebben gemaakt”, zei de Israëlische Channel 10-onderzoeker Nitay Elboim. “We hadden ook enkele twijfels omdat het lijkt dat het een zeldzame en authentieke documentatie [van de UFO] is, maar toen … we begonnen zeer interessante details te ontvangen.” Volgens het Channel 10-rapport was Gadliovich “geen toevallige fotograaf, maar een cameraman met een filmbedrijf.


Puerto Rico UFO

Het Wescam MX-15 warmtebeeldsysteem. Hetzelfde systeem dat wordt gebruikt om de video vast te leggen. (Credit: Wescam)

Op 25 april 2013 om 21:22 Local / 26 april 2013 Een douane- en grensbewaking Caraïbische lucht- en maritiem filiaal. DHC8 patrouillevliegtuigen waren op een routinepatrouille toen het onmiddellijk na het opstijgen een UFO tegenkwam. Het object werd visueel opgemerkt door de kapitein van het vliegtuig en de Aguadilla-torenoperator. Het leek een vreemd rood licht te hebben. De bemanning van de Customs and Border Protection dacht dat het vliegtuig een smokkelaar zou kunnen zijn, dus begonnen ze de UFO te volgen en een IR-video op te nemen. De UFO omcirkelde het Aguadilla-vliegveld en vloog richting de oceaan. Aanvankelijk verschijnt de UFO als een voorwaarts vliegende hoefvorm-achtig , en vervolgens, terwijl het naar de oceaan vloog, verandert de configuratie in een meer bolvormige vorm.

Ik las over je betrokkenheid bij het verkrijgen van documenten van de NSA over UFO’s. Mijnheer, als u onbetwistbaar bewijs wilt van UFO’s op aarde van een overheidsbron, staat dit in de onderstaande video die is gelekt op youtube.

Ik kan garanderen dat de volgende video 100% echt is. Ik blijf anoniem om represailles van de overheid te voorkomen. Als je ooit echt wilt zien hoe buitenaardse wezens ons volgen of bestuderen, en getuige zijn van hun technologie, dan is dit het. De video is een zwartwit-infraroodopname met een L3 MX15 EOIR-camera. De IR-video gebruikt back-hot, wat betekent dat hoe zwarter iets is, hoe heter of hoe voller van energie het is. De video werd gelekt op youtube omdat de federale agenten die het hadden vastgelegd beseften dat de federale overheid niet geïnteresseerd was om het te openbaren.

>theblackvault<

>openminds.tv<

>archivosovni2<

 

1,472 totaal aantal vertoningen, 19 aantal vertoningen vandaag

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *