Aliens verstenen soldaten


In CIA-documenten is te lezen dat Russische soldaten in Siberië (1993), na het beschieten van een UFO, in steen zijn veranderd. Het topgeheimen rapport bevat beweringen dat 23 soldaten werden gedood door vijf ET’s. Het RUSSISCH leger schoot als eerste een UFO neer, voordat ze werden aangevallen en gedood door de overlevende buitenaardse wezens.

CIA Rapport

Het wordt sensationeel geclaimd in een vrijgegeven rapport van de CIA. Dit TOP geheime CIA-rapport beweert dat een troep Russische soldaten een UFO heeft neergeschoten en daarna door de overlevende buitenaardse wezens in steen te zijn veranderd in Siberië in 1993. Het document – dat te vinden is op de officiële CIA-website – is een vertaling van een rapport van een Oekraïense krant.

Mensachtig, grote hoofden en grote zwarte ogen

De krantenverslagen van een KGB-dossier van 250 pagina’s over de UFO-aanval, met foto’s en getuigenverklaringen, onthullen de Daily Express. Het rapport stelde dat de vliegende schotel was verschenen tijdens een militaire training in Siberië. Een van de soldaten zou daarna het hebben neergehaald met een luchtdoel raket. Het rapport citeert: “Vijf korte mensachtigen met grote hoofden en grote zwarte ogen ontsnapten.” Slechts twee soldaten zouden de ontmoeting hebben overleef


Het rapport beweert dat vijf wezens tevoorschijn kwamen uit het gecrashte vaartuig om samen een lichtbol te vormen die vervolgens begon te zoemen, en veranderde in een fel wit licht. Een paar seconde later werd het groter en explodeerde in een nog feller licht. 23 soldaten die het bekeken in stenen palen veranderde. Alleen twee soldaten die in de schaduw stonden en minder waren blootgesteld aan het licht overleefde het. Het rapport luidt: “Het KGB-rapport zegt verder dat de overblijfselen van de ‘versteende soldaten‘ zijn overgebracht naar een geheime onderzoeksinstelling in de buurt van Moskou. Specialisten gaan ervan uit dat een nog onbekende energiebron  de structuur van de levende organismen bij de soldaten veranderde , en die het hebben omgezet in een stof waarvan de moleculaire structuur niet anders was dan kalksteen. – Er is een bijna vergelijkbaar verhaal in de bijbel over “Lot” die een waarschuwing negeerde en veranderde in een zoutpilaar.-Calciumcarbonaat is het koolzurezout van calcium.

 

“Een vertegenwoordiger van de CIA stelde aan het einde van het rapport: “Als het KGB-bestand overeenkomt met de realiteit, is dit een uiterst bedreigende zaak”.

Kat op kalksteen

De aliens bezitten dergelijke wapens en technologie die verder gaan dan al onze veronderstellingen.” In het document wordt niet uitgelegd waarom de CIA een vertaling van het Oekraïense krantenrapport in ons bestand heeft gehouden. Volgens de UFO-website en YouTube-kanaal Lionsground, “moet je voorzichtig zijn met wat de CIA online publiceert, omdat het verkeerde informatie kan zijn.”

Als dit verhaal waar is dan lijkt mij duidelijk waar hier de schuld ligt. De buitenaardsen zijn als eerste aangevallen en hebben zichzelf nood gedwongen moeten verdedigen door de soldaten te verstenen. 
Het geloof dat stenen bezield zijn, overdraagbare kracht in zich hebben, neemt in onze westerse samenleving toe.  Omdat steen de laagste vorm van bewustzijn is, zijn hun fysieke lichamen veranderd in datgene wat ze eigenlijk al waren? 

 1 Petrus 2:5 Zo wordt gij ook zelve, als levende stenen, gebouwd tot een geestelijk huis, tot een heilig priesterdom, om geestelijke offeranden op te offeren, die Gods aangenaam zijn door Jezus Christus.
 Mattheüs 3:9 En meent niet bij u zelve te zeggen: Wij hebben Abraham tot een vader; want ik zeg u, dat God zelfs uit deze stenen Abraham kinderen kan verwekken.


Related Post

1308total visits,9visits today


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from ancient-code

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
ancient-code.com/cia-document-r...

Geef een reactie